ЗА НАС


Основната дейност на нашата фирма е производство и монтаж на алуминиеви и PVC дограми.Проектиране и монтаж на алуминиеви парапети,изработка и монтаж на вътрешни щори, мрежи против насекоми и всички строителни дейности след монтажа.

Фирмата разполага със собствена производствена база,оборудвана с пълен комплект машини за производство.Това гарантира необходимото качество на произведената дограма.

За да ви спестим търсенето на строителни специалисти.Нашите услуги ви дават един завършен продукт. От вземането на размери за бъдещата дограма до оформянето на прозореца след монтажа на новата дограма.

Избрали сме най-добрите специалисти,които ще Ви помогнат при избора на най-доброто за вас решение.

Създадоме доброто име на фирмата като се стремим да удовлетворяваме Вашите нужди и изисквания.

Държим на доброто качество и кратките срокове на изпълнение.

Изработената от нас дограма е с доказано качество при това на изключително конкурентна цена,висока топло и шумоизолация и притежава висока устойчивост на атмосферни влияния.Ние работим с висококачествените марки SALAMANDER , VEKA , KOMMERLING , KBE , REHAU , VIVA PLAST ,PROFILINK , KMG .Продуктите ни имат всички необходими сертификати и отговарят на европейските стандарти за качество и изисквания за сигурност.