• Img

  Ремонт Най-голяма е загубата през стените – около 39%. През старите и не добре уплътнени прозорци се губи 22% от енергията. Качественото полагане на системите за топлоизолация и монтаж на дограма може да спестите над 60% от изтичащата безвъзвратно енергия. Правилният начин на извършване на ремонтите и основните строителни работи е предпоставка за дълготраен резултат. Качествената дограма и нейното правилно монтиране може да струва по-скъпо, но със сигурност ще възвърнете направените инвестиции за по-кратко време.

 • Img

  Топло изолация Изборът на материали за изпълнението на топлоизолацията на сградата е от съществено значение не само за цената, но и за ефекта от влагането на средствата. Защото парите вложени в топлоизолация са инвестиция, която всички се надяват да възвърнат с времето чрез икономия на енергия.За ефективността на всяка система за топлоизолация, освен използването на качествените материали, значителна роля играе и правилния монтаж. Външните комплексни топлоизолационни ситеми осигуряват “топла обвивка ” не само за стените но и за всички крайъгълни елементи и ръбове на сградите, балконските плочи и др. участъци, където биха могли да се появят термични мостове – т.е. места където топлината да може да преминава.

 • Img

  Шпакловка Шпакловките са предназначени за постигане на геометрично прави и идеално гладки стени и тавани. Според състава им, те могат да се използват в сухи или влажни помещения. Шпакловката е почти винаги наложителна, ако стената трябва да се боядиса или облепи с тапети. Сцеплението на тапетите с гладката и шлифована повърхност е по-добро,а връзката между основата, лепилото и тапета е по-здрава. Попиваемостта при шпаклованата стена е равномерна и тапетите залепват качествено. Ако стената не е шпаклована и особено, ако тапетите са тънки, грапавините и петната на основата ще прозират.

 • Img

  Обръщане на прозорци По време на смяната на дограмата се нарушава цялостният облик на помещението. След майсторите на дограмата е необходимо измазването на пяната за естетически вид и за нейното опазване от метеорологичните условия.

 • Img

  Зидане на тераси Зидането на тераси с итонг е най-добрият и бърз начин. Отличната механична обработваемост на клетъчния бетон в съчетание с малко тегло, големия формат на блокчетата и употребата на лепилни състави намаляват чувствително необходимото време за изпълнение на зидариите.

 • Img

  Козирки Козирката се монтира в горния край на дограмата,предпазва от стичане на вода и замърсяване на стъклата от по горните етажи.

 • Img

  Вътршни и външни подпрозоречни первази Вътрешната подпозоречна дъска се поставя под рамката на дограмата и се захваща за касата с дюбели.Предназначението и е да спира евентуално стекла се вода от конденза на стъклата .Външната подпрозоречна дъска се поставя челно на касата и играе ролята за водоотливането на влагата.

 • Img

  Хоризонтални щори Хоризонталните щори са най-често използвания слънцезащитен продукт поради своята надежност и практичност. Внушителният брой от цветове, модели и екстри, способността им за превъзходно регулиране на светлината и видимостта, лесната им употреба - са превърнали хоризонталните щори в незаменим функционален и декоративен елемент във всеки дом и офис.

 • Img

  Вертикални щори Вертикалните щори са изработени от текстилни материали. Различните видове материи и цветове имат различни степени на пропускане и абсорбиране на светлината за задоволяване на конкретните Ви нужди. Тяхната практичност ги прави приложими в различни ситуации.Те са най – доброто решение при закриване на големи прозорци или цели стени.